Cím: 1162 Bp.Timur u..103

Cím: 1162 Bp.Timur u..103

NYITVATARTÁS: H-P: 07-22 SZ: 09-20 V: 09-18-ig

NYITVATARTÁS: H-P: 07-22 SZ: 09-20 V: 09-18-ig

Alakformálás & Arcfiatalítás

MI IS AZ LPG ALAKFORMÁLÁS ÉS SEJTSTIMULÁCIÓS ARCFIATALÍTÁS 

A CELU M6 INTEGRAL II. ORVOS ESZTÉTIKAI GÉPPEL !

TÖBB MINT 100 ORSZÁGBAN VANNAK JELEN, VILÁGSZERTE TÖBB MINT 100.000 KEZELÉST VÉGEZNEK NAPONTA, ÉS SZÁMOS HOLLYWOOD-I SZTÁR EGÉSZÍTI KI EGÉSZSÉGES ÉLETMÓDJÁT.

LIPOMASSAGE KEZELÉSEK, MIVEL AZ LPG KEZELÉSEK CÉLZOTTAN A LEGMAKACSABB TERÜLETEKEN -AHOL MÉG A TORNA ÉS A DIÉTA IS CSŐDÖT MOND - KÉPESEK KIFEJTENI HOSSZAN TARTÓ HATÁSUKAT.

A KEZELÉS 100%-BAN TERMÉSZETES


                    


 
AZ LPG PROFESSZIONALIZMUSÁT ÉS TÖBB MINT 23 ÉVES TAPASZTALATÁT A PIACON SZÁMOS KLINIKAI KUTATÁS ÉS PUBLIKÁCIÓ, VALAMINT A KUTATÁSOK EREDMÉNYEKÉPPEN FOLYAMATOSAN TOVÁBBFEJLESZTETT PROTOKOLL TÁMASZTJA ALÁ. 

EGY FORRADALMIAN ÚJ ESZKÖZ AZ EGÉSZSÉG, SZÉPSÉG, FOGYASZTÁS ÉS A WELLNESS SZOLGÁLATÁBAN

 

        


AZ LPG CELLU M6 INTEGRAL II. EGY FORRADALMIAN ÚJ ESZKÖZ, AMI LEHETŐVÉ TETTE A KÖTŐSZÖVET FORMÁLHATÓSÁGÁT, EZÁLTAL ELÉRNI A ZSÍRTÖRÉST, FOGYASZTÁST, FESZESÍTÉST, NARANCSBŐR KEZELÉST. AZ LPG CELLU M6  HÍVTA FEL A VILÁG FIGYELMÉT ARRA, HOGY A TITOK NYITJA A KÖTŐSZÖVET, HISZEN A SEJTEKTŐL A KOLLAGÉN  ROSTOKIG , IZOM-,  ÉS KÖTŐSZÖVETEK  KAPCSOLJÁK ÖSSZE TESTÜNK KÜLÖNBÖZŐ ELEMEIT. 
AZ LPG ÚJ NEVET ADOTT A MÓDSZERNEK, EZ AZ  „ENDERMOLOGIE”. A SZABADALMAZTATOTT EGYEDÜLÁLLÓ KEZELŐFEJEKNEK KÖSZÖNHETŐEN  A TECHNOLÓGIA  VILÁGELSŐ A TESTKEZELÉSBEN, ALAKFORMÁLÁSBAN.

MI IS AZ AZ  ENDERMOLÓGIA ?


A KÖTŐSZÖVET KEZELÉSÉNEK TUDOMÁNYA, ÁTTÖRÉS A TESTKEZELÉSBEN, ALAKFORMÁLÁSBAN.

 

 

 

AZ LPG, AKI VILÁGVEZETŐ A CELL M6 INTEGRAL II. ORVOS –ESZTÉTIKAI ELJÁRÁS SEJTSTIMULÁCIÓBAN, AZ ENDERMOLIFT TECHNIKA.

 

100 SZÁZALÉKBAN TERMÉSZETES ANTI-AGING TECHNIKA, AMELY FELTÖLTI A BŐRT, ÉS ELTÜNTETI AZ ÖREGEDÉS NYOMAIT. AZ LPG LIFT MECHANIKUS  STIMULÁCIÓ A BŐRFELÜLETEN MELY A SEJTEKET AKTIVIZÁLJA ÉS MOZGÁSBA LENDITI, EZZEL VISSZAÁLLÍTVA TERMÉSZETES KOLLAGÉN KÉPZŐDÉSÜKET.

  

SANTEMEDbeauty Orvos-Esztétika


2100 GÖDÖLLŐ DÓZSA GYÖRGY ÚT.33
TEL: 0630 /648 0878
NYITVATARTÁS:
H-P: 07-21
SZ: 09-14